9. KLASSERNES SIDSTE SKOLEDAG

Fredag den 27. maj afholdte 9. klasserne sidste skoledag. Dagen indeholdt traditionen tro udklædte elever, underholdning for de skolens øvrige elever og fodboldkamp mod lærerne. 9. årgang vandt kampen på straffesparkskonkurrence. Nu venter en måned med mundtlige afgangsprøver. Held og lykke!

FOREDRAG OM LIVET SOM MISBRUGER

Vrå Skole havde besøg af Silvia Meyer, som fortalte om sin spændende historie om sit liv med misbrug og vejen tilbage til en normal tilværelse.

TØJINDSAMLINGEN ENDTE MED ET GODT RESULTAT

Vrå Skole bidrog med hele 73 store sække til den store Danmarks Tøjindsamling. Det er rigtig godt gået. Tak til alle som afleverede tøj på skolen.

SMID TØJET - Danmarks Tøjindsamling

Vrå Undervisningssted deltager i år i Danmarks Tøjindsamling til støtte for arbejdet hos Røde Kors.

ÅBNINGSFEST I SFO'EN

Mandag den 4. januar var der åbningsfest i den nystartede SFO på
Vrå Skole. Det blev bl.a. fejret med kagemand til alle børnene.

NY GRATIS GUIDE OM DE 7-12-ÅRIGE BØRNS ONLINE-LIV

"Der er så meget forældre ikke forstår..." er titlen på en ny guide, som bl.a. Medierådet for Børn og Unge, Red Barnet og Center for Digital Pædagogik står bag.

72 33 41 70  |  Vrå Undervisningssted
72 33 46 60  |  SFO Enghaven