Vrå Skole

Suppleringsvalg til skolebestyrelsen ved Vrå Skole

Nyhed billede
Suppleringsvalg til skolebestyrelsen ved Vrå Skole

Vi mangler nogle forældrerepræsentanter samt nogle suppleanter til skolebestyrelsen, da nogle tidligere medlemmer ikke længere har børn på skolen.
Skolebestyrelsesarbejdet er et spændende arbejde, hvor man som forældre har mulighed for at påvirke dine børns skolegang via udarbejdelse af principper, godkendelse af budgetter, ordensreglementer m.m.
Vi håber, mange forældre vil være interesserede i at stille deres kandidatur til rådighed. Skulle det ikke lige netop være noget for dig, vil vi opfordre dig til at tænke over, hvem af de øvrige forældre, du synes kunne være et godt bud.
Man kan enten rette henvendelse til skolens kontor eller sende mig en mail, hvis man ønsker at opstille. Man kan også vente med at opstille til selve valgmødet.
Vi afholder valgmøde den 7. oktober kl. 16.00 i kantinen på Vrå skole.

Michael Slot Pihl
michael.slot.pihl@hjoerring.dk
Skoledistriktsleder ved Vrå Skole
    Henrik Jensen den 21-08-2015
    ÆNDRINGER PÅ RUTE 820 OG 71 FRA MANDAG DEN 24. AUGUST

Rute 820 ændres fra mandag den 24 august - starttidspunktet er rykket 5 min. - det betyder at eleverne skal være ved stoppestederne 5 min. tidligere.

Rute 71 ændres fra mandag den 7. september - starttidspunkt er rykket 5 min. - det betyder at eleverne skal være ved stoppestederne 5 min. tidligere.

De nye køreplaner kan ses på hjemmesiden hos www.Nordjyllandstrafikselskab.dk
    Helene Lund Brønnum den 29-06-2015
    Prisændringer for FU og FO