Vrå Skole

Vrå, Hundelev og Løkken undervisningssteder

Dans og stomp for 4. årgang

UCN havde inviteret 4. klasserne til en sjov dag med dans og stomp.

Nyhed billede
Vrå undervisningssted sendte en flok glade børn af sted og det blev en dag med masser af rytme og bevægelse.
    Helene Lund Brønnum den 05-05-2015
    Ny app til forældreintra

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og blev tilgængelig mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler. Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Når Appen skal findes kan der søges på følgende:
    Google play: SI forældreintra
    App store: Forældreintra - vælg SI.

Helene Lund Brønnum den 29-04-2015
    Vi gør opmærksom på at Grundlovsdag er en lukkedag.
    Der vil derfor ikke være mulighed for pasning i Vrå Skolecenter fredag den 5. juni.
    Dette er i henhold til serviceinformationen for Hjørring kommune, se dette link.
  • Helene Lund Brønnum den 20-04-2015

Tilmelding til frivillig undervisning (FU)

Byrådet har besluttet, at frivillig undervisning pr. 1/8 2015 vil være med forældrebetaling på kr. 463,- pr. md.
    FU-frivillig undervisning er for 0. til 3.klasse.
    Frivillig undervisning foregår på skoledage mandag-fredag fra skoledagen slutter kl. 14.00 og frem til 15.30, hvor fritidsordningerne (FO) åbner.
    Der vil blive udfærdiget serviceinformation for FU-frivillig undervisning.

Alle 0. til 3.klasse der vil benytte  en plads pr. 1/8 2015 skal selv aktivt tilmelde barn/børn på nedenstående link

Pladsanvisningen
    Børne- og undervisningsforvaltningen